Bilete Alternosfera - Bonjour Madame @ /FORM Space - 20 ian '23, ora 21:00 - /FORM SPACE

Alternosfera - Bonjour Madame @ /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

vineri, 20 ianuarie '23, ora 21:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Acces General - Earlybird
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

ALTERNOSFERA lansează BONJOUR MADAME, noul single de pe viitorul album, prilej cu care dă întâlnire publicului din Cluj-Napoca vineri, 20 ianuarie 2023, ora 21:00, în /FORM Space, pentru un concert electric. Primele 200 de bilete costa doar 89 de lei
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- primele 200 de bilete - 89 de lei
- urmatoarele 200 de bilete - 99 de lei
- presale - 109 lei
- la intrare 130 lei

PROGRAMUL SERII:
• open doors: 19:00
• concert: 21:00

Prestaţia artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenţi la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile.

Recent, Alternosfera a susținut un concert memorabil la Opera Națională Română din Cluj-Napoca, parte a proiectului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte în cele mai frumoase săli de spectacol din România și Republica Moldova.
 
Un eveniment BestMusic Live powered by ROCK FM