Bilete Anneke van Giersbergen @ Cluj-Napoca - 7 nov '22 - FORM SPACE

Anneke van Giersbergen @ Cluj-Napoca

FORM SPACE, Cluj-Napoca

luni, 7 noiembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Anneke van Giersbergen va canta pe 7 noiembrie 2022 la /FORM Space din Cluj Napoca. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Anneke van Giersbergen este una dintre vocile reprezentative ale anilor '90 si 2000, perioada in care a urcat pe scene din intreaga lumea alaturi de formatia The Gathering.
 
In plus, Anneke a colaborat cu multi artisti sau formatii din intrega lume, de la Devin Townsend la Amorphs sau de la Within Temptation si Anathema la Napalm Death si Moonspell. 

Pe langa multiplele colaborari, Anneke are si o cariera solo de succes. Pana acum artista a lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind 'The Darkest Skies Are the Brightest', oferit publicului la inceputul lui 2021 si compus in intregime de aceasta. Discul a ajuns in topurile din Tarile de Jos, Germania si Elvetia.
 
In deschidere va urca pe scena MARU. Artista cu studii muzicale la Viena, Maru si-a cristalizat un stil propriu ce aduce aminte de Katie Melua, Norah Jones sau Kate Bush.

Pana acum a impoartit scena cu artisti precum Nouvelle Vague, Morcheeba, Akua Naru sau Fink si a fost prezenta la festivaluri precum Electic Castle, Jazz in the Park sau Street Delivery.
 
Biletele se pun in vanzare la urmatoarele preturi:
 
- primele 100 de bilete: 79 lei
- urmatoarele 200 de bilete: 89 lei
- in presale: 99 lei
- la intrare 120 de lei
 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL