Bilete B.U.G. Mafia @ Romexpo - 29 iul '22, ora 19:30 - Romexpo (Aer Liber)

B.U.G. Mafia @ Romexpo

Romexpo (Aer Liber), București

vineri, 29 iulie '22, ora 19:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 29 iulie va asteptam la Romexpo in aer lliber la un concert B.U.G. Mafia. "S-a stabilit" si "s-a demonstrat" din nou anul trecut ca suntem #CeaMaiTareTrupa si #CeiMaiTariFani, cand am facut impreuna cel mai mare headline show din pandemie in Romania. Prin urmare nu e nevoie sa mai spunem asta inca o data intr-un text prea serios, trecem la ce e important. Hai cu prietenii la concert: La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%. La minim 6 bilete cumparate aveti discount 20%. La minim 8 bilete cumparate aveti discount 25%. Invitat special este CHILL WILL. Biletele se gasesc si la intrare.
Vineri, 29 Iulie, va asteptam iar la Romexpo (Parcarea C), sa facem haos dupa inca un an de restrictii. Pregatim un concert B.U.G. Mafia asa cum v-am obisnuit, cu o productie masiva, cu ecrane mari si continut video pe toata durata showului, cu multe hituri si bineinteles cu multi dintre voi, fanii Mafia, alaturi de noi.

Biletele se gasesc pe bilete.bugmafiaoficial.ro si in reteaua iaBilet.ro.

Va multumim tuturor pentru sustinere si ne vedem la Romexpo!

#CeiMaiTariFani #MaiMultiDecatArmata #BUGMafia

Acces nerecomandat persoanelor sub 15 ani. Evenimentul poate include elemente verbale sau vizuale ce pot fi considerate nepotrivite pentru minori. Recomandam ca persoanele sub 18 ani sa fie insotite de un adult. 
 
Biletele au urmatoarele preturi earlybird Cat C 79 lei, Cat B 99 lei, Cat A 129 lei (in fata scenei) iar in presale costa 149 lei, 119 lei si 89 lei. La intrare biletele vor costa 180 de lai, 140 de lei si 100 de lei.
 
Biletele VIP costa 199 de lei si sunt aproape de scena, pe platforma la inaltime, in zona cu canapele si mese de cocktail si bar separat. Locul la canapele nu este garantat, se ocupa in ordinea sosirii
 
Numarul biletelor din Cat A si Cat B este limitat la 2.000 de bucati pentru fiecare categorie.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.  

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.
 
Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by KISS FM