Bilete Billy Corgan (Smashing Pumpkins) - Beraria H - 9 iul '19, ora 20:00 - Beraria H

Billy Corgan (Smashing Pumpkins) - Beraria H

Beraria H, București

marți, 9 iulie '19, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Solistul Smashing Pumpkins, Billy Corgan, vine la Bucuresti pe 9 iulie la Beraria H pentru un show exclusiv unde va prezenta live hiturile trupei care l-a consacrat dar si piese din cariera sa solo de pe toate albumele. Alaturi de managementul lui Billy Corgan organizatorii au ales sa mute concertul de pe 9 iulie la Beraria H din Bucuresti (Parcul Kiseleff), o locatie mult mai potrivita pentru acest gen de show acustic. Restul de detalii raman la fel iar biletele deja cumparate sunt valide, nu e nevoie sa contactati iabilet.ro.

La 3 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 15%. La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 25%. La minimum 8 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 30%.

Biletele la categoria A din earlybird vor avea loc la masa la balconul opus scenei, bieltele la categoria B raman fara loc in fata scenei iar posesorii de bilete la categoria C pot sta jos, la masa sau in picioare in stanga si dreapta categoriei B.

Pentru acest eveniment, toate mesele din fata scenei vor fi scoase.

Categoria A este deja sold out, dar mai gasiti bilete la categoriile B si C

IMPORTANT: Incepand cu ora 20:00 nu se va mai servi mancare in locatie.

In deschidere vor canta RoadKill Soda (acustic)

Programul concertului ramane urmatorul (o mica modificare - accesul este la ora 19:00)

Open Doors: 19:00
RoadKill Soda: 20:00 - 20:30
Billy Corgan: 21:00 - 22:00 (partea intai)
Billy Corgan: 22:20 - 23:30 (partea a doua)

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Presale: 89 lei Cat C, 109 lei Cat B
- La acces: 100 lei Cat C, 130 lei Cat B

La 3 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 15%. La minimum 4 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 25%. La minimum 8 bilete cumparate din aceeasi categorie aveti discount 30%.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL