Bilete Bruce Dickinson cu Orchestra la Sala Palatului - 15 mar '23, ora 19:00 - Sala Palatului

Bruce Dickinson cu Orchestra la Sala Palatului

Sala Palatului, București

miercuri, 15 martie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bruce Dickinson (Iron Maiden) canta alaturi de o orchestra simfonica de 80 de persoane si un ALL Star Band pe 15 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul va canta si piese proprii pe langa piesele Deep Purple si showul integral "The Concerto" a lui Jon Lord asa ca se anunta o seara de neratat cu trei showuri intr-unul!

La minim 4 bilete cumparate ai reducere 10%.

Nu uitati ca puteti cumpara de pe iaBilet si bilete in 6 rate, folosind toate cardurile de credit existente pe piata, selectand aceasta metoda de plata dupa ce puneti biletele in cos si completati datele personale. Program: Acces: 18:00, Show: 19:00
Vom avea parte de un show total unde pe scena ii vom avea BRUCE DICKINSON (Iron Maiden) - voce, Tanya O'Callaghan - bass, John O'Hara (Jethro Tull) - clape/hammond, Kaitner Z Doka (Jon Lord, Ian Paice...) - chitara, Bernhard Welz (Jon Lord, Don Airey...) - tobe, alaturi de Paul Mann (Deep Purple, Jon Lord…) - dirijor dar si Bucharest Film Orchestra in formula completa de 80 de persoane!
 
Biletele au urmatoarele preturi:
 
- VIP 489 lei, Cat A 429 lei, Cat B 349 lei, Cat C 259 lei, Cat D 210 lei
 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, Edenred si Up, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing  si poate activa dinamic pricing.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL