Bilete Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie - 17 iul '21, ora 18:45 - Arenele Romane

Bucovina si Dordeduh la Arenele Romane pe 17 iulie

Arenele Romane, București

sâmbătă, 17 iulie '21, ora 18:45

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Bucovina si Dordeduh concerteaza la Arenele Romane pe 17 iulie. In deschidere vor canta Neon Prophecies.

Biletele se vor gasi si la intrare.

Dragii nostri, in lumina noilor modificari ale capacitatilor si conditiilor de participare la concertele open air emise de autoritati, am adaugat pentru acest eveniment si optiunea de va prezenta si cu dovada de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR facut in ultimele 72 de ore, teste facute in locatii ACREDITATE dar si cu dovada de anticorpi (pentru persoanele care se afla intre a 15-a si a 90-a zi de la confirmarea infectarii), toate acestea pe langa dovada de vaccinare printata pentru fanii deja vaccinati pana la data de maxim 19 iulie.

Mentionam ca NU vom avea testare rapida la intrare in ziua concertului asa va rugam sa veniti cu dovada testarii in locatii acreditate printata. La cumpararea biletelor veti fi rugati sa bifati cum veti veni la show: cu dovada de vaccinare printata, dovada de test rapid/PCR printata sau cu dovada de anticorpi, tot printata.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptati de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar sa fie posesori ai unui bilet valabil si pot intra la concert.

Va multumim!
Invitatii speciali ai trupei Bucovina sunt Dordeduh, care revin in Bucuresti dupa o absenta indelungata, aducand cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

Bucovina incep si ei sa prezinte live parti din viitorul album, programat a fi lansat pentru aceasta iarna.

Concertul de la Arenele Romane va fi o poveste despre viata, magie, traditii stravechi, solomonari si puterea de a merge inainte chiar atunci cand vremurile sunt potrivnice.
 
Biletele costa:
 
- presale, primele 200 de bilete costa 59 de lei
- presale 1, urmatoarele 200 de bilete costa 69 de lei 
- presale 2, urmatoarele 200 de bilete costa 79 de lei
- presale biletele costa 89 lei 
- la intrare biletele costa 100 de lei 
 
Se pun in vanzare 2500 de bilete, in total.
Zona Acces General ofera locuri atat in picioare cat si cu loc in sectoarele K si E. Daca veti cumpara un bilet Acces General, puteti sa stati unde doriti (sau in picioare sau jos). 
 
Accesul cu umbrele este interzis.
 
Un eveniment METALHEAD & Bucovina
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL