Bilete Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători - 16 dec '22 - Arenele Romane

Bucovina - Tradiționalul concert de Sărbători

Arenele Romane, București

vineri, 16 decembrie '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cea mai cea mai trupa de metal din Romania, Bucovina, va sustine pe 16 decembrie, pe scena Arenelor Romane din Bucuresti, traditionalul concert de sarbatori: El Clasico! Si anul acesta vom avea o serie de invitati speciali si din tara dar si din strainatate care asteapta cu nerabdare sa va cante si sa va incante! Daca Hrușcă poate an de an, putem și noi. Biletele se mai gasesc doar la intrare.
In cadrul concertului vor lansa noul material discografic 'Suntem Aici' urmand ca in viitorul apropiat trupa sa vina si cu un nou clip.

In deschidere vor urca pe scena Kanonenfieber si 9 Ani Lumina.

Kanonenfieber vine din Germania si abordeaza un Blackened Death cu influente melodice. Temele pieselor trateaza in mare parte razboiul si toate ororile acestuia accentul fiind pus pe drama individului ce ia parte la conflictele armate, versurile fiind inspirate din povesti reale.

9 Ani Lumina ofera ascultatorilor niste sonoritati mai greu de conceput, asemenea distantei care da numele proiectului. Greu de incadrat la un anume gen muzical, 9 Ani Lumina este o experienta muzicala de neratat.
 
Primele 200 de bilete costa doar 69 de lei, urmatoarele 200 costa 79 de lei iar apoi biletele costa 89 de lei in presale si 100 la intrare. 
 
La pretul tututror biletelor se adauga comision de emitere de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD si Tara de Sus powered by ROCK FM
 

 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL