Bilete SE VA REPROGRAMA - Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space - 13 mar - /FORM SPACE

SE VA REPROGRAMA - Cluj-Napoca: Riverside @ /FORM Space

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

vineri, 13 martie

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Riverside revin in Romania pentru un show la Cluj-Napoca pe 13 martie in /FORM Space. SE VA REPROGRAMA. Revenim cu detalii.
Nota: Conform comunicatului emis de Ministerul Afacerilor Interne, exista posibilitatea ca evenimentele care au loc in luna martie sa sa reprogrameze / anuleze, dar in cazul amanarii, biletele cumparate raman valabile. iabilet va va informa in caz ca evenimentele se amana sau se anuleaza in timp util. Multumim!

Riverside vin din Polonia iar muzica lor este rezultatul a trei artisti care provin din medii diferite, iar rezultatul este un progressive metal inedit.

Cei trei membrii sunt Michal Lapaj, cunoscut si pentru colaborarile cu formatii precum Behemoth, artistul lucrand la celebrul album 'The Satanist, Piotr Kozieradzki care a colaborat si cu Hate, tot din Polonia si Marisuz Duda, artist cu un puternic background din sfera muzicii electro.

Pana in prezent, in cei 18 ani de activitate, Riverside a lansat 7 albume, cel mai recent, Wasteland ajungand in topurile muzicale din 7 tari.

Formatia face parte din galeria principalelor trupe de progressive precum Opeth, Dream Theater sau Porcupine Tree, insa tocmai influentele variante pe care le aduc cei trei artisti in procesul de creatie a muzicii, fac soundul Riverside unic.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Biletele au următoarele preţuri:
 
- earlybird: primele 100 de bilete - 59 lei
- presale: urmatoarele 100 de bilete - 65 lei
- sale: 75 de lei pana pe 13 martie
- la intrare: 100 de lei
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM