Bilete Concert Alternosfera la Arenele Romane - 17 sep '21, ora 19:00 - Arenele Romane

Concert Alternosfera la Arenele Romane

Arenele Romane, București

vineri, 17 septembrie '21, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Biletele se mai gasesc doar la intrare.

Pe 17 septembrie 2021 Alternosfera revine la București cu un mare concert la Arenele Romane. Așa cum ne-am obișnuit deja, și acest eveniment va beneficia de o producție specială, cu sunet, lumini și proiecții dedicate, iar trupa va susține un program extins. In deschidere vor canta Roadkill Soda si Cosmos in Buzunar.

Bilete se pot gasi si la intrare

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 180-a zi de la confirmarea infectării). Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Spard Team vor avea si un centru de testare rapida la intrare. Puteti cumpara teste rapide de pe iabilet.ro de aici si veni cu tichetul preplatit la centrul acestora.

In deschidere vor urca formatiile RoadkillSoda si Cosmos in Buzunar.

RoadkillSoda si-a inceput activitatea in 2011, iar pentru cei care au chef de iures, cauta un soundtrack pentru o stare chill sau sunt blocati in paradoxul de la mijloc, sound-ul celor de la RoadkillSoda isi face treaba si gadila starea care trebuie.

Cel mai recent album al lor, 'Sagrada', este cel de-al 6-lea release RoadkillSoda, conține 12 piese si a fost lansat exclusiv pe vinil si pe toate platformele online de streaming. Pana in prezent, RoadkillSoda a lansat 3 single-uri de pe viitorul album.

Cosmos in Buzunar vin din Republica Moldova si sunt un proiect muzical independent format in martie 2016. Muzica pe care o canta combina diferite stiluri muzicale precum cold wave, synth wave, synth-pop, electronica, IDM, ambient si progressive techno. Sunt pasionati de soundul lor asa ca folosesc diverse instrumente pentru a-l prezenta publicului.

Biletele au următoarele prețuri:

Earlybird -  primele 300 de bilete: 59 lei - Acces General / 85 lei - Golden Circle / 129 lei – VIP;

Presale - următoarele 300 de bilete : 69 lei - Acces General / 95 lei - Golden Circle / 139 lei – VIP;

Sale: 74 lei - Acces General / 105 lei - Golden Circle / 149 lei – VIP;

La acces: 100 lei - Aces General / 150 lei - Golden Circle / 

Zona Golden Circle se află în fața scenei și este limitată la 500 de bilete. Zona VIP se află la înălțimea de 2 metri, pe o platformă și are bar dedicat. Fanii din zona VIP au acces mai rapid in loatie si un giftpack.  Show-ul are loc în aer liber. 

La prețul tuturor biletelor se adaugă și comisionul de emitere bilet de 5 lei. Copiii sub 7 ani au accesul gratuit în zonele Acces General și Golden Circle dacă sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valabil. 

Evenimentul va respecta normele epidemiologice in vigoare la momentul respectiv.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Un eveniment BestMusic Live Concerts, E.rent și Sphere Records, powered by ROCK FM

 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL