Bilete Concert Bosquito - Show Aniversar 20 de ani - 13 feb '20, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert Bosquito - Show Aniversar 20 de ani

Hard Rock Cafe, București

joi, 13 februarie '20, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 13 februarie, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe romanesti cu un sound unic, BOSQUITO! Trupa va aniversa 20 de ani de activitate!

La minimum 4 bilete fara loc cumparate, discount 10%
La minimum 8 bilete fara loc cumparate, discount 15%

Fondata de Radu Almasan in Brasov, la inceputul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama larga de influente de la muzica tiganeasca, balcanica pana la elemente simfonice si de hard rock. Trupa a lansat pana acum 6 albume: Bosquito (2000), Sar scantei! (2001), Cocktail Molotov (2003), Farame din soare (2004), Babylon (2014) și Sus (2019). In perioada 2005 – 2011 Radu a activat în trupa Madame Hooligan din SUA. In 2011, revin in România cu un nou line-up și o serie de concerte din care se evidențiază deschiderea concertului Shakira din Piața Constituției. În 2012 lansează piesa “Întuneric in culori” alături de Ovidiu Lipan Țăndărică.

Bosquito inseamna: Radu Almășan, Ciprian Pascal, Dorin Țapu, Mircea “Burete” Preda.

Vino pe 13 februarie la Hard Rock Café sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren “da-i inainte cu tupeu” al piesei Pepita + multe alte surprize.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 109 de lei, cu loc la masa, în sala (primele 100 de bilete)

- 89 de lei, cu loc la masa, in sala (doar 200 de locuri)

- 49 de lei, fara loc, în fata scenei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- Acces General: 94 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 54 de lei

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by MAGIC FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL