Bilete Concert Hara - 24 mai, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Hara

Hard Rock Cafe, București

vineri, 24 mai, ora 22:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
VIP (loc la masa in fata scenei)

VIP

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

59 lei

Mai sunt doar 24 bilete disponibile

Acces General (cu loc la masa, in sala)

Numar limitat de bilete, biletele includ si rezervarea la masa

39 lei

Fara loc

In picioare

39 lei

Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Pe 24 mai, de la ora 22:30, Hard Rock Cafe te invită la un nou show cu una dintre cele mai iubite din trupe din România: HARA.

Vino să cânţi împreună cu Hara balade precum “Mai frumoasă” sau “Mai stai”, dar şi piese care încing ringul de dans - "Nu-mi mai pasă", “Totaya Ye” sau "Cine

Formată în anul 2000 în Cluj-Napoca de către solistul şi chitaristul acesteia, Flavius Buzilă, Hara şi-a propus să aducă un aer proaspăt în industria muzicală românească. Trupa şi-a respectat promisiunea şi are la activ câteva albume de succes precum: “Aiurea”, “Mai frumoasă”, “O zi” sau “Interetnik”. Hara este o prezenţă constantă pe scenele festivalurilor naţionale şi internaţionale, datorită unui stil muzical inovator ce îmbină rockul alternativ şi electronic pop, cu puternice amprente din muzica popoarelor. Activitatea bogată de până în prezent le-a adus numeroase premii, multe hituri, dar şi numeroşi fani.

Pretul biletului include o bere oferita de Carlsberg!

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, in Statiile de Plata SelfPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile.

Biletele au următoarele preţuri:

- 59 de lei – VIP, cu loc la masă în faţa scenei (numar limitat la 80 de bilete)
- 39 de lei - Access General, cu loc la masă in sala

Sunt disponibile şi bilete fără loc, la preţul de 39 de lei.

Pretul biletului include si o bere oferita de Carlsberg!

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Pentru acest eveniment nu este permisă renunțarea la biletele achiziționate. 

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment recomandat de ROCK FM.