Bilete Concert IRIS: Lumea toată e un circ - 16 apr '19, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

Concert IRIS: Lumea toată e un circ

Hard Rock Cafe, București

marți, 16 aprilie '19, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

IRIS canta pe 16 aprilie la Hard Rock Cafe din Bucuresti si prezinta fanilor showul: "Lumea toată e un circ". Titlul show-ului este inspirat de albumul cu acelasi nume, lansat in octombrie 2018. Aceasta noua productie este o reinventare a trupei in componenta actuala si ofera un nou suflu muzical ce se imbina perfect cu acordurile clasice marca IRIS, totul pentru a inspira noua generatie a publicului rock dar si fanii sustinatori de-o viata ai formatiei. Invitate speciale sunt Aura Dănciulescu (Scarlet Aura) si Elize Manda (No Stress).

Pe parcursul a mai bine de o ora jumatate, publicul se va bucura de un spectacol marca IRIS, de energia formatiei, in care acordurile muzicii vor face ca auditoriul sa experimenteze multiple sentimente si stari inspirate din realitatea contemporana.


IRIS sunt:

Costi Sandu - voce
Nelu Dumitrescu – tobe(membru fondator)
Andrei Balasa - chitara solo
George Costinescu - chitara bas
Relu Marin - clape
Cristi Dumitrescu - tobe

https://www.facebook.com/trupairis/

https://www.youtube.com/watch?v=nrdjes7Kgg4

https://www.youtube.com/watch?v=dKvYWJCDuOk

https://www.youtube.com/watch?v=wEn5gzJ0ejA

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 59 de lei

Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32


Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL