Bilete Concert Jonathan Roy - 28 mai, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Jonathan Roy

Hard Rock Cafe, București

marți, 28 mai, ora 21:00

Biletele nu se mai pot cumpăra online.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, marți, 28 mai, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Jonathan Roy! Invitati speciali: PORTAIR

Copiii sub 7 ani au intrarea libera.

Jonathan Roy este un artist pop din Canada a carui pasiune pentru muzica s-a dezvoltat inca din adolescenta. La varsta de 13 ani a inceput sa scrie poezie iar putin mai tarziu a inceput sa adauge si muzica versurilor compuse de el.

Cu toate ca Roy a facut hockey pana la varsta de 18 ani, tatal sau fiind Patrick Roy, unul dintre cei mai importanti portari ai NHL, acesta a ales muzica in detrimentul sportului, decizie sprijinita si de tatal sau.

Albumul sau de debut a fost lansat in 2009 si a intrat in Top 20 in Canada. Au mai urmat inca cinci materiale de studio, cel mai recent, 'Life Distorsions', fiind oferit fanilor in 2023.
Printre artistii care l-au influentat se numara John Mayer sau Ray LaMontagne.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- 89 de lei,  VIP, cu loc la masa, în fata scenei
- 69 de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 100 de lei, VIP, cu loc la masa, în fata scenei

- 80 de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL