Bilete Concert Mihai Margineanu - 31 ian '20, ora 22:30 - Hard Rock Cafe

Concert Mihai Margineanu

Hard Rock Cafe, București

vineri, 31 ianuarie '20, ora 22:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Vineri, pe 31 ianuarie, de la ora 22:30, va invitam la un nou show cu Mihai Margineanu la Hard Rock Cafe.

Pe 31 ianuarie, de la ora 22:30, Mihai Mărgineanu şi trupa sa revin la Hard Rock Cafe cu un show autentic, anecdote savuroase şi hituri pe saturate. Vino să cânţi “Mă iubeşte femeile”,”Gore din Chitila”, “Zariţa” sau “Jana”, într-o seară în care distracţia nu are limite!

Bilete : https://www.iabilet.ro/bilete-concert-mihai-margineanu-48573/ 

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. Orice concert al lui este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta şi dansează nestingheriţi, pentru că showurile lui vin garniste cu glume bune şi texte meşterite cu mult haz.

Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant, reușind să lanseze 6 albume și să aibă colaborări cu diverși artiști, printre care Paraziții și Cheloo. Mărgineanu este cunoscut cinefililor și din rolul lui Ardiles, pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, unde asigură și coloana sonoră.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele prețuri:

- VIP: 109 de lei, cu loc la masă în fața scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 79 de lei, cu loc la masă în sală 
- Fără loc: 79 de lei

La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 114 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 84 de lei, cu loc la masa in sala 
- Fara loc: 84 de lei

 

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția de suveniruri care îti reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îti garantează cea mai plăcută experiență live.

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32 
Locația dispune de locuri de parcare.

Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL