Bilete Concert Vescan & Band - 17 apr, ora 21:00 - Hard Rock Cafe

Concert Vescan & Band

Hard Rock Cafe, București

miercuri, 17 aprilie, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, miercuri, 17 aprilie, incepand cu ora 21:00, la un concert extraordinar cu Vescan & Band! Invitati speciali: Florin Ristei, Olivia Addams, Eva Timush, Majii.

Copiii sub 7 ani au intrarea libera. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.

Anul 2013 a fost perioada care i-a adus succes cântărețului. Acesta a lansat piesa „Multă baftă” alături de Maku. Următoarele colaborări pe care le are artistul în același an sunt cu Kamelia Horacu „Piesa mea preferată” și cu Alina Eremia, cu piesa „Îndreapta ta”. Aceste două melodii au avut mare succes atât la radio cât și pe posturilede muzică de la televizor ajungând în top 10 Media Forest România.

Anul 2014 vine cu primul premiu pentru artist. Acesta a câștigat primul trofeu la Romanian Music Awards (RMA) Brașov, la categoria „Strongest message” cu piesa „Poză de album” colaborare cu Mellina.

În 2016 lansează proiectul X-session în care apare piesa„Las-o” împreună cu Florin Ristei, cu care a câștigat trofeul „Summer Hill”. Acesta lansează și „Tic-Tac” ajungând în topurile muzicii românești.

În 2018 a lansa piesa a doua piesă în albumul „Muzică sau nebunie” împreună cu Raluka în studioul Mango Records.

În 2019 a lansat piesa solo „Muzica sau nebunie II”.
În 2023 a lansat piesa in colaborare cu artista Eva Timush ”Colegi de apartament”, piesa care s-a dovedit a fi un succes.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:


- 129 de lei,  VIP, cu loc la masa, în fata scenei
- 89 de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul agentiei de ticketing.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:

- 150 de lei, VIP, cu loc la masa, în fata scenei

- 100 de lei, Acces General, cu loc la masa in sala

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts 

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL