Bilete Foreigner - 28 mai '22, ora 19:00 - Arenele Romane

Foreigner

Arenele Romane, București

sâmbătă, 28 mai '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Super grupul american Foreigner revine in Romania, sambata, pe 28 mai 2022 la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber! La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Foreigner se numara printre cele mai populare si longevive formatii de rock din lume, chiar daca au mai avut momente de pauza. In cei peste 40 de ani, de activitate, bazele formatiei fiind puse in 1976 de catre Mick Jones, au avut 10 materiale discografice care au primit multiple Discuri de Platina, vanzand in total peste 80 de milioane de albume in toata lumea.

Printre piesele de marca semnate Foreigner amintim 'Cold As Ice', 'Feels Like the First Time', 'Say You Will' si bineinteles hit-ul care a ajuns pe prima pozitie in topuri din intreaga lumea 'I Want To Know What Love Is'.

Vanzarile Foreigner au ajuns in celebrul Top 40 Bussines Insider Best Selling Music Artists of All Time inaintea unor artisti sau formatii precum Bob Dylan, Prince, Queen, Bon Jovi sau Def Leppard.

Foreigner raman un nume etalon al scenei muzicale internationale, un grup care a influentat zeci de artisti si care cu siguranta va continua sa faca acest lucru. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP (cu loc) - 319 lei earlybird (primele 300), 349 lei in presale si 370 lei la intrare 
- Teren (cu loc, in fata scenei) - 229 lei earlybird (primele 300), 259 in presale si 280 la intrare
- Acces General (cu loc in arena sau pe teren mai putin in sectoarele K si E) - 139 lei earlybird (primele 300), 159 in  presale si 180 lei la intrare

 
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert.
Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL