Bilete Gasca Zurli la Arenele Romane - Show 2 - Ora 18:00 - 1 iun, ora 18:00 - Arenele Romane

Gasca Zurli la Arenele Romane - Show 2 - Ora 18:00

Arenele Romane, București

miercuri, 1 iunie, ora 18:00

Cumpără bilete

Nr. bilete
Golden Circle - presale

Fara loc, in fata scenei

120 lei104 lei

Mai sunt doar 29 bilete disponibile

Acces General - presale

Cu loc in Arena, mai putin in sectoarele K si E sau in picioare in spatele Golden Circle.

100 lei84 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Gasca Zurli va asteapta la Arenele Romane, miercuri, pe 1 iunie si la al doilea show de la ora 18:00. (acces ora 16:00). Primele 100 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird! La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10% Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- earlybird 109 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 89 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), si 69 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle) - primele 100 de bilete din fiecare categorie
- presale 129 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 99 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 79 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)
- la intrare in ziua evenimentului: 140 lei VIP (cu loc in sectoarele K sau E), 120 lei pe Golden Circle (fara loc, in fata scenei), 100 lei Acces General (cu loc, mai putin sectoarele K si E sau fara loc in spatele Golden Circle)

Concertul are loc in aer liber. Spectatorii in zonele cu loc se pot aseza unde doresc, biletele neavand anumite locuri asociate.

Toti spectatorii platesc bilet. 

La concert nu se vor comercializa bauturi alcoolice.

In zona Teren din fata scenei, nu exista scaune ca dumneavoastra si cei mici sa puteti dansa in voie.
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. Posesorii de bilete Golden Circle primesc bratara si pot sta si in zona Acces General. 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.
Recomandam spectatorilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale sau cu dopuri de urechi. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts