Bilete HOOVERPHONIC @ Cluj-Napoca - 22 mai '22, ora 21:00 - FORM SPACE

HOOVERPHONIC @ Cluj-Napoca

FORM SPACE, Cluj-Napoca

duminică, 22 mai '22, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Hooverphonic canta pe 22 mai 2022 la Cluj-Napoca la /FORM Space. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Hooverphonic vin din Belgia si in cei peste 20 de ani de activitate au lansat 10 albume dar si hituri precum "Mad About You", "Eden" sau "2 Wicky", combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este 'Looking For Stars' care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.
In 2020 Hooverphonic trebuia sa reprezinte Beliga la concursul Eruovision insa acesta a fost anulat din cauza pandemiei.

Concertul va fi marcat mai ales de reintoarcerea solistei Geike Arnaert, artista care a urcat pe scena alaturi de Hooverphonic din 1997 pana in 2008. Aceasta a revenit in trupa in Noiembrie anul trecut iar momentul a fost celebrat cu o relansare a cunoscutei piese 'Mad About You' care implinise 20 de ani. Reintoarcerea lui Geike a venit natural, avand in vedere ca multi fani ai trupei i-au simtit lips.

Primele 100 de bilete costa 89 de lei, urmatoarele 200 de bilete costa 99 de lei. Apoi, biletele costa 110 de lei in presale si 140 de lei la intrare.

La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Se pun in vanzare doar 500 de bilete. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL