Bilete KIMBRA canta in premiera la Bucuresti - 27 sep '19, ora 19:00 - Quantic

KIMBRA canta in premiera la Bucuresti

Quantic, București

vineri, 27 septembrie '19, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cunoscuta publicului larg pentru colaborarea cu Gotye pe "Somebody that I used to know" dar si pentru piesele cu zeci de milioane de viewuri precum "Settle Down" sau "Cameo Lover", KIMBRA canta in premiera in Romania a Bucuresti vineri pe 27 septembrie in Clubul Quantic din Soseaua Grozavesti 82 - langa metrou Grozavesti - capacitate de 800 de persoane). Initial showul era anuntat in aer liber pe terasa dar datorita ploii acesta a fost mutat in interior. In deschidere va canta Lucia.

La minimum 3 bilete cumparate 20% discount
La minimum 5 bilete cumparate 30% discount
Kimbra este una dintre cele mai importante artiste din Noua Zeelanda. Castigatoare a doua premii Grammy in 2013 pentru Record of the Year si Best Pop Duo/Group Performance, artista de 29 de ani se pregateste sa lanseze pe 26 Octombrie EP-ul "Songs From Primal Heart, Reimagined". Materialul va contine 4 piese de pe albumul Primal Heart in varianta acustica.
 
Cu 3 albume lansate si cu turnee in intreaga lume, Kimbra pastreaza caracteristicile unui show intim in cadrul concertelor sale.
 
Cu privire la viitorul EP, artista a declarat ca intotdeauna a dorit un material cu piese acustice prin care sa se departeze de beat-uri si sa simplifice muzica...' Doar voce si chitara' dupa cum spune artista.
 
Kimbra, un concept intim, reinventat intr-o seara cu muzica live in care piesele vor fi reduse la chitara, bass si pian.
 
Biletele se pun in vanzare pe 26 iulie la ora 10:00 la urmatoarele preturi:
 
- earlybird - primele 100 de bilete - Acces General 89 lei, Golden Circle 129 lei (in fata scenei)
- presale - Acces General 109 lei, Golden Circle 149 lei
- la acces Acces General 120 lei, Golden Circle 160 lei
 
Zona Golden Circle se afla in fata scenei si este limitat la 300 de bilete. Se pun in vanzare doar 800 de bilete. Showul are loc in aer liber.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla.
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL