Bilete Lord Of The Lost @ Cluj-Napoca - 25 mai '22 - FORM SPACE

Lord Of The Lost @ Cluj-Napoca

FORM SPACE, Cluj-Napoca

miercuri, 25 mai '22

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Pe 25 mai 2022, germanii de la Lord Of The Lost canta la /FORM Space din Cluj-Napoca. Nu uitati ca pe 26 mai ii puteti vedea si la Bucuresti in deschidere la Iron Maiden. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Lord of the Lost vin din Germania si activeaza din 2007 fara intrerupere. Au 7 albume la activ, cel mai recent, 'Judas', fiind lansat anul acesta in vara. Vorbim de un dublu album care demonstreaza maturizarea artistica a formatiei din Hamburg.

Din punct de vedere muzical, in piesele Lord of the Lost descoperim un sincretism al genurilor, artistii avand o baza principala de hard, heavy si glam la care se adauga influente de industrial, gothic si ambiental.

Formatia a urcat pe scenele unor mari festivaluri din Europa precum Summer Breeze sau Castle Party, avand si turnee in mai multe tari de pe Batranul Continent. In plus, Lord of the Lost se vor alatura turneului Iron Maiden din Europa.
 
In deschidere va urca pe scena formatia de metalcore Taking Back August, din Bucuresti.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
- 69 de lei primele 100 de bilete
- 79 de lei urmatoarele 200 de bielte
- 89 de lei in presale
- 100 de lei la intrare
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de 10 lei.
 
Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
 
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL