Bilete LORDI @ Cluj-Napoca - 11 oct '22, ora 19:00 - FORM SPACE

LORDI @ Cluj-Napoca

FORM SPACE, Cluj-Napoca

marți, 11 octombrie '22, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa finlandeza de metal, Lordi, canta pe 11 octombrie la /FORM Space din Cluj-Napoca. Primele bilete au pret earlybird. La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.
Lordi ajung pentru prima oara in Romanai anul acesta! Cu o activitatea de 30 de ani, formatia a cunoscut faima internationala dupa ce a castigat editia din 2006 a Eurovision cu piesa Hard Rock Hallelujah fapt ce le-a deschis orizonturile, trupa urcand pe scenele celor mai importante festivaluri din lume.

Chiar daca au una dintre cele mai infricasatoare prezente scenice datorita machiajului de tip horror, stilul abordat este un heavy metal clasic cu influente de hard rock si power metal pe alocuri. 

Pe cele 11 albume lansate pana acum, Lordi a colaborat cu nume sonore ale scenei rock si metal internationale, printre care Michael Monroe, Tony Kakko, Mark Slaughter, Udo Dirkschneider, Jay Jay French sau Dee Snider

Formatia promite un show total cu ocazia primei aparitii pe o scena din Romania!
 
In deschidere vor urca pe scena Amalagama

Amalgama abordeaza un Heavy Metal clasic iar in cei 20 de ani de activitate au lansat trei albume de studio, cel mai recent fiind Brothers in Rock ce a fost oferit fanilor in vara acestui an.

De-a lungul timpului Amalgama au urcat pe scena alaturi de nume precum Blind Guardian, W.A.S.P., Judas Priest, U.D.O. sau Hammerfall si deasemnea au sustinut concerte la importante festivaluri din Europa.
 
Biletele se pun in vanzare pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- earlybird - primele 100 de bilete - 99 lei
- presale - urmtoarele 200 de bilete - 109 lei
- presale - 119 lei
- la intrare - 140 lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere de 10 lei.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL