Bilete Palaye Royale - 8 mar '23, ora 19:00 - Arenele Romane

Palaye Royale

Arenele Romane, București

miercuri, 8 martie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trupa canadiano-americana Palaye Royale canta in premiera in Romania pe 8 martie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit). Programat initial la Quantic Club, showul a fost sold out asa ca locatia a fost schimbata. Biletele cumparate raman valabile. In deschidere vor urca pe scena Starbenders. Biletele se mai gasesc doar la intrare.
Palaye Royale vin din Las Vegas si activeaza din 2008. Initial cunoscuti sub numele de Kropp Circle, trupa si-a schimbat numele in Palaye Royale in 2011. Ca stil muzical abordeaza un old school rock, dar cu influente de la indie, la glam sau garage rock pe care artistii il definesc ca fiind fashion-art rock.

Pana in prezent au lansat patru materiale de studio, cel mai recent, Fever Dream, fiind oferit fanilor in 2022.
De-a lungul timpului au impartit scena cu nume importante ale industriei muzicale printre care Rob Zombie si Marilyn Manson.
 
Starbenders vin din Statele Unite, mai exact din Atlanta si au aproape un deceniu de cand urca pe scena. Abordeaza o combinatie de glam, rock and roll si chiar punk pe alocuri.
Kimi Shelter, solista formatiei, a fost incurajata de producatorul lui Lady Gaga cu care lucra, sa formeze o trupa. In scurt timp Aaron Lecesne bun prieten al solistei, a intrat in formatie iar apoi au fost cooptati si Kirss Tokaji alaturi de Emily Moon.
Pana in prezent au lansat doua albume de studio, 'Heavy Petting' si 'Love Potions'.
 
Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
 
- Primele 200 de bilete costa 79 de lei
- Urmatoarele 200 de bilete costa 89 de lei
- in presale biletele costa 99 de lei
- la intrare biletele vor costa 130 de lei
 
La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de emitere bilete al agentiei de ticketing.
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM