Bilete Placebo @ Romexpo - 13 iul '22, ora 18:30 - Romexpo

Placebo @ Romexpo

Romexpo, București

miercuri, 13 iulie '22, ora 18:30

Cumpără bilete

Nr. bilete
Special K

În fața scenei

350 lei341 lei

Mai sunt doar 26 bilete disponibile

Meds

În spatele categoriei Special K

290 lei271 lei
Bitter End

În spatele categoriilor Special K si Meds

180 lei171 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

Renumita trupa britanica Placebo revine la Bucuresti pe 13 iulie 2022 la Romexpo, in aer liber. Dupa showul sold out de la Arenele Romane de acum cativa ani este momentul sa ascultam o trupa emblematica a generatiei noastre pe o scena mai mare, la Romexpo.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

Placebo se numara printre unele dintre cele mai cunoscute formatii din Marea Britanie. Bazele acesteia au fost puse in 1994 de catre solistul si chitaristul Brian Molko si de bassistul Stefan Olsdal, artisti care activeaza in continuare alaturi de trupa. In cei aproape 30 decenii de activitate au lansat 7 albume de studio, toate ajungand in TOP 20 in Regatul Unit adunand peste 11 milioane de unitati vandute in intreaga lume.
Placebo a colaborat de-a lungul timpului cu artisti de talie mondiala precum David Bowie, Michael Stipe sau Justin Warfield.

Printre artistii care i-au influentat pe Placebo se numara David Bowie, Iggy Pop, Nirvana sau Depeche Mode. Muzica lor insa a dobandit o identitate proprie iar la randul sau a influentat artisti precum My Chemical Romance sau Panic! at the Disco.

 

Biletele se pun in vanzare in 3 categorii dispuse dupa cum urmeaza: Special K, in fata scenei apoi Meds si Bitter End si au urmatoarele preturi:

 
Earlybird:  primele 200 de bilete din fiecare categorie
 
Special K - 289 lei
Meds - 229 lei
Bitter End - 139 lei
 

Presale:

Special K - 329 lei
Meds  - 259 lei
Bitter End - 159 lei
 

La acces:

Special K - 350 lei
Meds - 290 lei
Bitter End - 180 lei
 

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12lei.

Se pun in vanzare doar 9.500 de bilete pentru acest show, 3.000 la categoriile Special K si Meds si 3500 la Bitter End.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.
Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro & metalhead.ro si pe Facebook event.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM