Bilete Sărbătoarea Subcarpați - 1 dec '17, ora 20:00 - Arenele Romane

Sărbătoarea Subcarpați

Arenele Romane, București

vineri, 1 decembrie '17, ora 20:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Ca în fiecare an, tradiția spune că ne strângem pe 1 decembrie la Sărbătoarea Subcarpați. Trupa își sărbătorește aniversarea și ne sărbătorim cu toții Ziua Națională în cortul încălzit de la Arenele Romane. Bilete se mai gasesc doar la intrare.

După ce anul trecut trupa a lansat noul album - Satele Unite ale Balcanilor, BestMusic vă invită și în acest an să ținem obiceiul în picioare si sa facem inca un concert sold out.

Despre noul album

„Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” - Bean MC

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. 

www.subcarpati.com

www.facebook.com/subcarpati

Instagram: @subcarpati_official

Primele 200 de bilete la oferta earlybird au pret special de doar 49 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Dupa epuizarea ofertei earlybird, biletele vor costa 55 de lei, respectiv 60 de lei. Cumparati-va bilete din timp, in fiecare an Sărbătoarea Subcarpați este sold out!

Mai multe detalii curând!

Un eveniment BestMusic Live Concerts

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL