Bilete Se va REPROGRAMA in 2022 - Concert James Arthur la Bucuresti - 17 aug - Arenele Romane

Se va REPROGRAMA in 2022 - Concert James Arthur la Bucuresti

Arenele Romane, București

marți, 17 august

Cumpărarea de bilete este temporar dezactivată de către administrator. Te rugăm să revii în câteva momente.

Detalii

Salutare,

Din cauza situatiei epidemiologice, James Arthur a decis sa-si anuleze turneul european anul acesta adica inclusiv showul de la Bucuresti de pe 17 august.

Suntem totusi in discutie cu artistul pentru a REPROGRAMA concertul in 2022 si va vom tine la curent cu noua data imediat cum o vom avea. Va puteti pastra biletele deja cumparate pana atunci, acestea ramanand valide automat.

Totusi daca vreti sa va recuperati banii platiti pe bilete sub forma de refund sau voucher, trebuie sa intrati pe iabilet.ro/retur si sa urmati pasii de acolo.

Voucherul il puteti folosi de exemplu sa cumparati bilete la alte concerte BestMusic Live pe care le gasiti pe http://bilete.bestmusic.ro. Ce va putem recomanda sunt concertele VAMA de pe 29 iulie anul acesta de la Arenele Romane, Alternosfera si Subcarpati din septembrie de la Arenele Romane, concertele alt-J sau Gogol Bordello de anul viitor din iunie si multe altele.

Sau.. puteti pastra biletele :)

Toti speram ca pana la inceputul verii acestui an pandemia sa ia sfarsit si sa putem reveni la normalitate, dar, din pacate starea de incertitudine se prelungeste si tot mai multe tari nu stiu daca isi pot deschide granitele pentru artisti si staff-ul acestora.

Va multumim pentru ca ati avut incredere alaturi de noi si ca ati cumparat sau pastrat biletele si regretam ca nu putem tine acest eveniment in 2021 alaturi de voi.

Toate cele bune