Bilete Sonata Arctica la /FORM SPACE - 22 nov '19 - /FORM SPACE

Sonata Arctica la /FORM SPACE

/FORM SPACE, Cluj-Napoca

vineri, 22 noiembrie '19

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Sonata Arctica se reintoarce in Romania pe 22 noiembrie la /FORM SPACE iar alaturi de celebra formatia din Finlanda vor mai urca pe scena Edge of Paradise si Temple Balls. Va asteptam si pe 11 decembrie la /FORM SPACE sa ii vedeti live pe LEAVES EYES' (GER) + SIRENIA (NOR) + FOREVER STILL (DEN) + LOST IN GREY (FIN) si KASSOGTHA (SUI). Bilete aici

Primele 200 de bilete costa doar 89 lei, urmatoarele in presale 109 lei iar la intrare 120. Aceastea se gasesc pe iabilet.ro
 
Sonata Arctica este una dintre cele mai iubite formatii nordice cu noua albume la activ, urmand ca anul acesta sa fie lansat al 10-lea material discografic. Bazele trupei au fost puse in 1995, formatia fiind cunoscuta atunci sub numele de Tricky Beans iar ulterior Tricky Means.
In 1999 trupa a devenit Sonata Arctica iar in acelasi an au lansat albumul de debut 'Ecliptica'. In cei 20 de ani de activitate formatia a avut turnee alaturi de formatii precum Iron Maiden, Nightwish,  Dio, Stratovarius, Ensiferum, DragonForce sau Alice Cooper.
 
Toamna acestui an va aduce un nou material de studio semnat Sonata Arctica. intitulat 'Talviyo' ce se traduce prin 'Noapte de Iarna'. Acesta va fi lansat pe 6 Septembrie.
 
Edge of Paradise vin din Los Angeles bazele formatiei fiind puse in 2011. Carismatica solista, Margarita Monet, este cea care a pus bazele formatiei alaturi de chitaristul Dave Bates.
Din 2011 pana in prezent Edge of Paradise a impartit scena cu nume importante precum Kamelot, Chris Broderick de la Megadeth, Dave Lombardo sau Michael Angelo Batio.
 
Temple Balls au 10 ani de activitate si vin, la fel ca Sonata Arctica, din Finlanda. Abordeaza un hard rock clasic cu varii influente. De-a lungul timpului au deschis concertele unor trupe precum Queen, Deep Purple sau Uriah Heep.
 
Printre trupele care i-au influentat se numara Aerosmith sau Van Halen
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM