Bilete The Mono Jacks canta la Hard Rock Cafe - 22 iul, ora 21:30 - Hard Rock Cafe

The Mono Jacks canta la Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe, București

joi, 22 iulie, ora 21:30

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

E momentul să revenim la Hard Rock Cafe în interior pentru o serie de concerte și să trecem peste această perioadă, care ne-a ținut departe de scenă și de voi! Primul eveniment are loc pe 22 iulie, de la 21:30, cu The Mono Jacks.

Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).

Menționăm că NU vom avea testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că vă rugăm să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate.La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

 

Biletele au următoarele prețuri:

- 79 de lei, cu loc la masă sau fără loc, în sală
- 109 de lei, VIP cu loc la masă, în fața scenei

Toate bilete se vând cu loc la masă. 

La toate biletele se adaugă comisionul de procesare de 5 lei.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32.  Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

 

Evenimentul va respecta toate normele epidemiologice în vigoare la momentul respectiv.

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.