Bilete TRICKY / Quantic Club - 2 mai - Quantic

TRICKY / Quantic Club

Quantic, București

sâmbătă, 2 mai

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

TRICKY canta la Bucuresti in Quantic Club pe 2 mai iar primele bilete costa doar 65 de lei!

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hip hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.
 
Primele 300 de bilete costa doar 65 lei, urmatoarele 200 de bilete costa 85 lei, in presale 95 de lei iar la intrare 120.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
 
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla